A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Dr. Rácz LászlóTöbb mint 25 éve dolgozom fogorvosként Veszprémben. Már az egyetemi évek alatt kapcsolatba kerültem a keleti gyógymódokkal, főleg az akupunktúra és a keleti gyógynövények érdekeltek. 

 

Az internet elterjedésével nagy lendülettel vetettem magam az online marketing tanulmányozásába és több sikeres internetes vállalkozást indítottam, mint például a fogbolt.hu; szajplaza.hu stb.

 

Az MLM típusú értékesítési rendszerek elterjedésével újra egy olyan lehetőséget ismertem meg, amiben mindig is szerettem volna részt venni. Valahogy kívülről mindig úgy tűnt, hogy csodálatos dolog lehet egy profi csapat tagjának lenni, ahol a tapasztaltabbak segítik a kezdőket, és ahol folyamatos munkával egy olyan hálózat építhető ki, ami akkor is kiemelkedő jövedelmet biztosít, amikor már nem tudsz egész nap dolgozni.

 

Ezzel kapcsolatban mindig hiányérzetem volt, hiszen nekem a fogorvoslás a legfontosabb és fel sem merült bennem, hogy én a betegeimet, ismerőseimet bombázzam ajánlatommal, termékbemutatókat tartsak stb.

Ez a fajta tevékenység összeegyeztethetetlen az orvosi munkával.

 

Amikor találkoztam a ganoderma kivonatot tartalmazó termékekkel és megismertem az értékesítési rendszert, azonnal megszületett a döntés, hogy csatlakozom. Az online MLM gyakorlatilag kiküszöböli mindazokat a problémákat és kételyeket, amiért a hagyományos értékesítési rendszerekben nem vehettem részt.  A DXN cég által biztosított online gépezet gyakorlatilag minden kellemetlen feladatot elvégez helyettem (termékbemutató, meggyőzés, ajánlás stb.)

 

Így most egy olyan rendszert találtam, ahol semmi olyannal nem kell foglalkoznom, amit nem szeretek (termékbemutató, értékesítés) viszont minden olyan tevékenységet végezhetek, ami örömet okoz. Segíthetek az embereken, hálózatot építhetek, passzív jövedelemhez juthatok, felhasználhatom a keleti gyógymódok és az online marketing területén szerzett ismereteimet.

 

A DXN egy stabil, tőzsdén lévő cég, egy piacvezető vállalat, amely átlátható és kötelezettségektől mentes marketingstratégiával rendelkezik. Az általunk kidolgozott online hálózatépítési rendszer pedig garantáltan működik mindenkinek.

 

Próbáld ki, segítek!

 

Dr. Rácz László
fogszakorvos

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on